2 ay önce Asayiş

Bilecik’te çıkan ot yangını rüzgârın etkisiyle büyümeye devam ederken, alevlere ilk müdahaleyi yapanlardan bir köylü dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

2 ay önce Asayiş

Düzce’de jandarma ekipleri tarafından önleyici faaliyetlerde uyuşturucu madde ele geçirilirken, uyuşturucu madde kullanan ve bulunduran 7 kişi ile yasa dışı ekim yapan 4 şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.

2 ay önce Genel

Pi2Day Açık Ağa İlerleme Yarışması, dünya genelinde 4.5 milyon Pioneer'sın katılımıyla büyük bir başarıya ulaştı. Yarışma, KYC ve Ana Ağ Kontrol Listesi gibi önemli hedeflere odaklanarak Pioneersların yeni özelliklerle etkileşimini teşvik etti.

2 ay önce Ekonomi

Hamster Kombat, 250 milyon kullanıcıya ulaşarak büyük bir başarı elde etti. Bu popüler oyun, yakın zamanda kripto para dünyasına da adım atmayı planlıyor.

2 ay önce Gündem

Odunpazarı Belediye tarafından Haier Europe ve EMKO iş birliği ile Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifi Sanayi Sitesi’ne (EMKO) yapılan EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi için ön kayıtlar başladı.

2 ay önce Genel

Klimanın ne zaman ve kim tarafından icat edildiği merak uyandırdı. İşte klimanın tarihi hakkında bazı bilgiler...

2 ay önce Asayiş

Burhaniye Belediye Meclisi tarafından alınan karar gereği, ilçe sınırları içerisinde tiny house olarak adlandırılan prefabrik meskenlerin izinsiz olarak kurulması yasaklandı.

2 ay önce Asayiş

Van-Erciş karayolu üzerinde meydana gelen sıkışmalı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Afyonkarahisar’ın otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Aksaray’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere çaptı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.