1 ay önce Ekonomi

Araç almak isteyenleri yakından ilgilendiren yeni karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Şarj edilebilir hibrit otomobillere uygulanan ÖTV oranlarında önemli indirimler yapıldı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de tarihi eser bulmak için iş makinesiyle kaçak kazı yapan 10 şüpheli, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucunda suçüstü yakalandı.

1 ay önce Asayiş

Kars'ta polis, ruhsatsız silah taşıyan, satan veya bulunduranların kabusu oldu. Kentte düzenlenen operasyonlarda bir pala ve çok sayıda silah ile mühimmat ele geçirildi.

1 ay önce Asayiş

Düzce'de iki katlı evde çıkan yangında 2'si çocuk 5 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Asayiş

Aydın’ın Nazilli ilçesinde uyuşturucu imal ve ticaretine yönelik yapılan operasyonda 1 kişi yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

1 ay önce Asayiş

TEM Otoyolu’nun Kocaeli-Sakarya geçişinde panelvanın hafif ticari araca arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e yükseldi.

1 ay önce Asayiş

Kütahya’nın Gediz ilçesindeki araç yangını, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.

1 ay önce Asayiş

Karaman’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Nevşehir’de kontrolden çıkan minibüsün aydınlatma direğine çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.