1 ay önce Asayiş

Edirne’de motosiklet ve otomobilin kavşakta çarpışması sonucu bir sürücü ağır yaralandı.

1 ay önce Çevre

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin seçim vaatlerinden biri olan Aktif Yaşam Parkı, Sazova Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Emekli vatandaşların torunlarıyla keyifli vakit geçirebileceği park, Eskişehir’e yeni bir soluk getirecek.

1 ay önce Ekonomi

Araç almak isteyenleri yakından ilgilendiren yeni karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Şarj edilebilir hibrit otomobillere uygulanan ÖTV oranlarında önemli indirimler yapıldı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de tarihi eser bulmak için iş makinesiyle kaçak kazı yapan 10 şüpheli, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucunda suçüstü yakalandı.

1 ay önce Asayiş

Kars'ta polis, ruhsatsız silah taşıyan, satan veya bulunduranların kabusu oldu. Kentte düzenlenen operasyonlarda bir pala ve çok sayıda silah ile mühimmat ele geçirildi.

1 ay önce Asayiş

Düzce'de iki katlı evde çıkan yangında 2'si çocuk 5 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Asayiş

Aydın’ın Nazilli ilçesinde uyuşturucu imal ve ticaretine yönelik yapılan operasyonda 1 kişi yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

1 ay önce Asayiş

TEM Otoyolu’nun Kocaeli-Sakarya geçişinde panelvanın hafif ticari araca arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e yükseldi.

1 ay önce Asayiş

Kütahya’nın Gediz ilçesindeki araç yangını, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.

1 ay önce Asayiş

Karaman’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.