1 ay önce Politika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa’nın Mudanya ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Sırtına küfe alan Özel, “Tayyip Bey, bırak küfeyi benim sırtıma ver. Ben emekliyi aslan gibi taşırım” dedi.

1 ay önce Kültür Sanat

Türkiye'nin sanat eğitimi konusunda önde gelen fakültelerinden biri olan Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), tüm bölümleriyle Anadolu Üniversitesi'nin en çok tercih edilen fakültelerinden birini oluşturuyor.

1 ay önce Kültür Sanat

Anadolu Üniversitesi, yürüttüğü kazı çalışmaları ile kültürel mirasa ışık tutuyor.

1 ay önce Ekonomi

Akbank yönetim ekibi, Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti. Görüşmede, Eskişehir sanayi sektörünün gelişimine yönelik stratejiler ve iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

1 ay önce Ekonomi

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Üyelerine yönelik KOSGEB Yeşil Sanayi Destek Programı bilgilendirme toplantısı ESO Meclis Salonunda yapıldı.

1 ay önce Kültür Sanat

ESOGÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 2023-2024 Bahar Dönemi Nöroestetik ve Fotoğraf dersi kapsamında yapılan ‘Bak(ma) Gör Beni' Soyut Fotoğraf Sergisi'nin açılışı yapıldı.

1 ay önce Spor

İstanbul Kınalıada’da düzenlenen 37. Uluslararası Prens Adaları Yüzme Müsabakalarına katılan Eskişehirli sporcular elde ettikleri başarılı sonuçlarla adından söz ettirdi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla gece ve gündüz olmak üzere aralıksız mesaisini sürdürüyor.

1 ay önce Spor

Geçtiğimiz günlerde yapılan TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu başkanlığa seçildi.

1 ay önce Çevre

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Selma Güder Alpagut-Atalan bölgesinde yapılması planlanan altın madeni ile ilgili konuştu. Güder bu madenin doğaya zarar vereceğini savundu.