1 ay önce Eğitim

Vadişehir Mahallesi’nde bulunan Odunpazarı Belediyesi Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi ile başladı.

1 ay önce Yurttan

Adana’da toplu taşıma araçlarının gereksiz korna basmasından dolayı trafik polisleri yaptığı 1 saatlik çalışmada sürücüleri ceza yağmuruna tuttu. Ceza yiyen bir sürücülerden biri, "Kornaya bastığımı bile farkında değilim" derken başka bir sürücü de, "Saatime yetişmeye çalıştığım için kornaya bastım” dedi.

1 ay önce Asayiş

Kayseri’de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda; 20 adet ve 23 adet suç kaydı bulunan 2 kişi yakalandı.

1 ay önce Yurttan

Niğde Belediyesi’nin yaklaşık 6 ay önce hizmete sunduğu ‘Engelsiz Taksi’ uygulaması, engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

1 ay önce Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Ankara çevreleri, Mersin'in doğusu, Adana'nın güney ve batısı ile Hatay'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor

1 ay önce Yurttan

Bursa’da bir vatandaş, metro raylarında yürüyünce korku ve paniğe sebep oldu. O anlar, saniye saniye amatör kamera ile kaydedildi.

1 ay önce Yurttan

Erzurum’da jandarma ekipleri hakkında yakalama kararı olan şahsı operasyonla kıskıvrak ele geçirdi.

1 ay önce Dünya

Japonya’da etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi. Kayıp 2 kişiyi arama çalışmaları sürerken, 866 yapının sel nedeniyle zarar gördüğü açıklandı.

1 ay önce Yurttan

Bursa’da 2. el otomobillerin satıldığı Otokoop’ta park halindeki bir otomobilde yangın çıktı. Çıkan yangın 2 otomobile daha sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

1 ay önce Yurttan

İstanbul’da yağmur etkisini sürdürdü. Sabahın erken saatlerinde Taksim İstiklal Caddesi’nde yağışa yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.