1 ay önce Asayiş

Bursa’nın İnegöl ilçesinde alkol aldığı arkadaşı tarafından bıçaklanan genç ağır yaralandı.

1 ay önce Sağlık

İEÜ Medical Point Hastanesi Zafer Beken Organ Nakli Merkezi, 15 saatte 5 organ nakli bekleyen hastaya umut oldu. Medical Point Hastaneler Grubu Başkan Vekili Veysi Kubba, “Organ nakli konusunda hizmetlerimizi sürdüreceğiz ve daha fazla insanın sağlığına kavuşması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

1 ay önce Asayiş

Antalya’nın Kumluca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Yurttan

Erzurum Yeni Medya Derneği (ERMED) ile Gönül Köprüsü Anneleri İyilik Hareketi tarafından Muharrem Ayı nedeniyle Lalapaşa Camii önünde aşure dağıtıldı.

1 ay önce Eğitim

Tepebaşı Belediyesi tarafından Çocuk Sanat ve Kültür Merkezlerinde düzenlenen oyun ve beceri grubuna katılan çocuklar, hem eğleniyor hem de öğreniyor.

1 ay önce Yurttan

Afyonkarahisar’da iki otomobilin çarpıştığı kazada üçü çocuk 7 kişi yaralanırken, araçların kazada hurdaya dönmesi ise kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

1 ay önce Yurttan

Hatay’ın Antakya ilçesinde kontrollü olarak yıkılan 9 katlı binanın yerle bir olma anı kameraya yansıdı.

1 ay önce Sağlık

Ünlü oyuncular kan bağışında bulundu.

1 ay önce Yurttan

İzmir’in Konak ilçesinde, iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 11 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

1 ay önce Genel

Ağrı Valiliği öncülüğünde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Doğubeyazıt Ticaret ve sanayi Odası Başkanlığı işbirliği ile, bu sene 2’incisi düzenlenen Aşure-i Nuh etkinliği yapıldı.