1 ay önce Gündem

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Dutluca Mahallesi ziyareti sırasında mahalle sakinlerinden gelen talepler üzerine harekete geçti. Mahallede her yağış sonrası meydana gelen sel felaketi sorununu çözmek için kapsamlı bir çalışma başlatıldı.

1 ay önce Gündem

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce, sözleşmeli tarım kapsamında 45 çiftçi eliyle yaklaşık olarak 2 bin dekarlık alanda üretimi yapılan ve özel bir alternatif ürün olan karabuğdayın bölge çiftçisine tanıtılarak yaygınlaştırılması, önemi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

1 ay önce Asayiş

Bursa’nın İnegöl ilçesinde alkol aldığı arkadaşı tarafından bıçaklanan genç ağır yaralandı.

1 ay önce Sağlık

İEÜ Medical Point Hastanesi Zafer Beken Organ Nakli Merkezi, 15 saatte 5 organ nakli bekleyen hastaya umut oldu. Medical Point Hastaneler Grubu Başkan Vekili Veysi Kubba, “Organ nakli konusunda hizmetlerimizi sürdüreceğiz ve daha fazla insanın sağlığına kavuşması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

1 ay önce Asayiş

Antalya’nın Kumluca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Yurttan

Erzurum Yeni Medya Derneği (ERMED) ile Gönül Köprüsü Anneleri İyilik Hareketi tarafından Muharrem Ayı nedeniyle Lalapaşa Camii önünde aşure dağıtıldı.

1 ay önce Eğitim

Tepebaşı Belediyesi tarafından Çocuk Sanat ve Kültür Merkezlerinde düzenlenen oyun ve beceri grubuna katılan çocuklar, hem eğleniyor hem de öğreniyor.

1 ay önce Yurttan

Afyonkarahisar’da iki otomobilin çarpıştığı kazada üçü çocuk 7 kişi yaralanırken, araçların kazada hurdaya dönmesi ise kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

1 ay önce Yurttan

Hatay’ın Antakya ilçesinde kontrollü olarak yıkılan 9 katlı binanın yerle bir olma anı kameraya yansıdı.

1 ay önce Sağlık

Ünlü oyuncular kan bağışında bulundu.