1 ay önce Dünya

Ukrayna'nın, Rusya'nın Kursk bölgesine dronlu saldırı gerçekleştirmesi sonucu depoda bulunan 3 tank alev alırken dronların bölgedeki birkaç konuta zarar vermesi sonucu 1 kişi yaralandı.

1 ay önce Dünya

İsrail'in işgali altındaki Golan Tepeleri'ne düzenlenen roket saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 12'ye yükseldi.

1 ay önce Gündem

Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlara sağlıklı, ekonomik ve güvenilir temel tüketim maddelerini ulaştıran Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek satış büfelerinde nakit ödemeye alternatif olarak kredi kartı ile satış dönemini de başlattı.

1 ay önce Dünya

Japonya Savunma Bakanı Minoru Kihara, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve Güney Kore Savunma Bakanı Shin Won-sik, karşılıklı güvenlik işbirliğini geliştirmek üzere Tokyo’da gerçekleştirilen güvenlik zirvesinde Üçlü Güvenlik İşbirliği Protokolü imzaladı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de bir iş insanının silahla yaralanması olayına karıştıkları iddiasıyla 4'ü tutuklu 1'i tutuksuz sanığın yargılanmasına başlanıyor.

1 ay önce Dünya

Peru’da kaza yapan iki yolcu otobüsünden birinin, kontrolden çıkarak yaya geçidine dalması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Adıyaman’ın Besni ilçesinde bir düğün töreninde belindeki silah kazara ateş alan bir kişi öldü, bir kişi ise yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Adana’nın Feke ilçesinde taş ocağında devrilen vinç can aldı. Yük kaldıran vincin altında kalan işçi hayatını kaybetti.

1 ay önce Asayiş

Kayseri’de bir kişinin otomobilini çaldığı belirlenen 3 kişi, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edildi.

1 ay önce Asayiş

Düzce'de Konuralp bölgesi Beçi ışıklı kavşak yan yolda meydana gelen kazada yabancı plakalı panelvan araç dönüş yapmak istediği sırada karşı yönden gelmekte olan Y E Ö yönetimindeki 81 ADE 995 plakalı motosikletle çarpıştı