1 ay önce Ekonomi

Hamster Kombat günlük şifre 30 Temmuz 2024 ve kombo kartları belli oldu. 30 Temmuz 2024 Hamster Kombat günlük şifresi ve özel kartları çıktı!

1 ay önce Dünya

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana yoğun saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 39 bin 400’e, yaralıların sayısı 90 bin 996’ya yükseldi.

1 ay önce Asayiş

Niğde’de defineciler tarafından açık bırakıldığı düşünülen kuyuya düşen eşek vatandaşların sayesinde kurtarıldı.

1 ay önce Ekonomi

Temmuz ayını uğurlamaya hazırlanırken, sigara tiryakilerini üzen bir haber daha geldi.

1 ay önce Asayiş

Samsun’da göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen taksi şoförü polis tarafından gözaltına alındı.

1 ay önce Dünya

Rusya’da Baltık, Kuzey, Pasifik ve Hazar filolarının katılımıyla dev deniz tatbikatı başladı. Tatbikata 20 binden fazla askeri ve sivil personel ile yaklaşık 300 deniz aracı katılıyor.

1 ay önce Asayiş

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde polis tarafından motosiklet ve otomobil sürücülerine yönelik yapılan denetimde kurallara uymadıkları belirlenen sürücülere toplamda 136 bin 180 TL idari para cezası kesildi.

1 ay önce Dünya

Venezuela'da muhalefet destekçileri Pazar günü gerçekleştirilen seçimlerde Nicolas Maduro'nun yeniden Devlet Başkanı seçilmesinin ardından sokaklara dökülürken, polisin müdahalesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Asayiş

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde çöp kovasının yanında yakılan ateş, otoparka sıçradı. Çıkan yangında alev topuna dönen 5’i kullanılır haldeki 7 araç küle döndü.

1 ay önce Asayiş

Ataşehir’de durakta bekleyen kadının elinden cep telefonunu çalan şüphelinin kapkaç olayında kullandığı motosikletin de çalıntı olduğu ortaya çıktı.