1 ay önce Çevre

Eskişehir’deki Porsuk Çayı kenarında bir ayakkabı dükkanının kaldırıma koyduğu kutular, yayaların geçişini zorlaştırıyor ve kaldırım işgaline yeni bir boyut ekliyor.

1 ay önce Asayiş

Köprünün altında oyun oynayan çocuklar görenleri korkuttu.

1 ay önce Ekonomi

Konutlarda kullanılan doğalgaza 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olmak üzere yüzde 38 zam yapıldı. Fiyat artışının nihai tüketiciye yansımasının Türkiye ortalamasının yüzde 24-25 olacağı belirtildi.

1 ay önce Çevre

Eskişehir’in Deliklitaş Mahallesi'nde park sorunları vatandaşı isyan ettiriyor. Hatalı park edilen araçlar, ara sokakları trafiğe kapatıyor ve yayaları zor durumda bırakıyor.

1 ay önce Asayiş

senler'de sokakta yürüyen bir kişi, motosikletli 2 kişi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

1 ay önce Asayiş

Sakarya'nın Pamukova ilçesi D-650 kara yolunda sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarpan ve devrilerek karşı şeride geçen Eskişehir plakalı TIR alev topuna döndü. Karayolunda korku dolu anlar yaşandı.

1 ay önce Asayiş

Kütahya'da polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda 10 kilogram eroin maddesi ele geçirilirken, olayla alakalı bir kişi gözaltına alındı.

1 ay önce Eskişehirspor

Yeni sezon planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor yönetimi, savunma oyuncusu Kubilay Yıldırım ile resmi sözleşme imzaladı

1 ay önce Gündem

Basın İlan Kurumu Eskişehir Şubesi’nin kapatılarak Bursa’ya bağlanması sonrası Eskişehir ve Kütahya Bölge Müdürü Arda Aşkın Eskişehir’e veda etti. Devam eden süreçte Van’da görev yapacak olan Aşkın veda paylaşımında bulundu.

1 ay önce Ekonomi

1 Ağustos itibarıyla iç hat uçak biletlerinde tavan ücret 4003 liraya çıkarıldı. Bu artışla birlikte THY ve Pegasus, güncellenmiş tarifeleri fiyatlarına yansıttı.