1 ay önce Ekonomi

Eskişehir’in ünlü giyim pazarı, Çarşamba Pazarı’nda (ÇARPA) kalabalık dikkat çekti ancak pazarcı esnafları, kalabalığın artmasına rağmen alışverişin beklenen seviyede olmadığını söyledi.

1 ay önce Kültür Sanat

Büyükşehir Belediyesi, hayatını kaybeden usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Genco Erkal’ın ismini, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’ndeki Sanat Sokağı’nda bulunan Şehir Tiyatroları Genco Erkal Sahnesi’nde yaşatacak.

1 ay önce Çevre

Eskişehir’deki Porsuk Çayı kenarında bir ayakkabı dükkanının kaldırıma koyduğu kutular, yayaların geçişini zorlaştırıyor ve kaldırım işgaline yeni bir boyut ekliyor.

1 ay önce Asayiş

Köprünün altında oyun oynayan çocuklar görenleri korkuttu.

1 ay önce Ekonomi

Konutlarda kullanılan doğalgaza 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olmak üzere yüzde 38 zam yapıldı. Fiyat artışının nihai tüketiciye yansımasının Türkiye ortalamasının yüzde 24-25 olacağı belirtildi.

1 ay önce Çevre

Eskişehir’in Deliklitaş Mahallesi'nde park sorunları vatandaşı isyan ettiriyor. Hatalı park edilen araçlar, ara sokakları trafiğe kapatıyor ve yayaları zor durumda bırakıyor.

1 ay önce Asayiş

senler'de sokakta yürüyen bir kişi, motosikletli 2 kişi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

1 ay önce Asayiş

Sakarya'nın Pamukova ilçesi D-650 kara yolunda sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarpan ve devrilerek karşı şeride geçen Eskişehir plakalı TIR alev topuna döndü. Karayolunda korku dolu anlar yaşandı.

1 ay önce Asayiş

Kütahya'da polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda 10 kilogram eroin maddesi ele geçirilirken, olayla alakalı bir kişi gözaltına alındı.

1 ay önce Eskişehirspor

Yeni sezon planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor yönetimi, savunma oyuncusu Kubilay Yıldırım ile resmi sözleşme imzaladı