1 ay önce Asayiş

İzmir’in Bornova ilçesinde paletlerde çıkan yangın, 3 ayrı fabrika ve 5 araca zarar verdi. Helikopter ve itfaiye araçlarının müdahalesiyle alevler kontrol altına alınarak söndürüldü.

1 ay önce Asayiş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişi havaya ateş açtı.

1 ay önce Asayiş

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan ortak operasyonda; bir otomobil içerisinde 41 kilo 400 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

1 ay önce Ekonomi

2024 yılında, emzirme ödeneği 857 TL olarak belirlendi. Ocak-Temmuz döneminde toplamda 201 bin 746 rapor için 170 milyon 152 bin 250 TL ödeme yapıldı.

1 ay önce Ekonomi

Hamster Kombat oyunu, her gün yenilenen şifreleri ve kombo kartlarıyla oyuncularına heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç önce otomobile, ardından bir cenaze aracına çarparak lastikçiye girdi. Çarpmanın etkisiyle lastikçide çalışan bir kadın hafif şekilde yaralandı.

1 ay önce Dünya

Hindistan'da devam eden muson yağmurlarının yol açtığı sel ve toprak kaymaları nedeniyle son 24 saatte 7 eyalette 32 kişi hayatını kaybetti. Kerala eyaletinde ise can kaybı 256'ya yükseldi.

1 ay önce Dünya

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin Tahran'da suikasta uğradığı binanın fotoğrafı ortaya çıktı.

1 ay önce Dünya

Venezuela’daki devlet başkanlığı seçimlerinin ardından muhalefet lideri Maria Corina Machado hakkında tutuklama emri çıkarıldı. Kosta Rika, Machado’ya siyasi sığınma teklif etti.

1 ay önce Asayiş

Gaziantep’te, bir aracın çarpıp savurduğu ineğe karşı şeritten gelen hafif ticari araç çarptı.