1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de garajda çıkan yangın sonrası aracalar kullanılmayacak hale gelirken, binanın dış cephesi ise zarar gördü.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de bir evde patlayan ve 100 metre ötedeki bahçeye düşen tüpün alev almasıyla çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

1 ay önce Gündem

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi Brüksel’in Sint-Joost-ten-Node Belediye Başkanı Emir Kır ve beraberindeki heyet, ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

1 ay önce Eğitim

Eskişehir Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) programı ile haftanın 1 günü okulda, 4 günü işletmede eğitim görerek meslek edinen 52 öğrenci diplomalarını aldı.

1 ay önce Eğitim

Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eğitim alanındaki ilkleriyle konuşuluyor. Fakülte, sağlık bilimlerindeki üstün başarısı ve çağın gerekliliklerine uygun eğitim müfredatıyla öğrencilerine donanımlı bir eğitim sunuyor.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Madencilik Kümesi Başkanı Metin Çekiç ve üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

1 ay önce Ekonomi

Tepebaşı Belediyesi’nin kadınların emeklerini değerlendirmeleri için 8 Mart 2016’da hizmete sunduğu Hanımeli Sokağı, el işi ürünleri ve yöresel ürünleri haftanın 7 günü vatandaşlar ile bir araya getirmeye devam ediyor.

1 ay önce Çevre

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, ilçede yapımı devam eden Anıt Park ve Pazaryeri Park’ı ilçe sakinleri ile ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir Valiliği koordinasyonunda Temmuz ayında yapılan dilencilere yönelik yapılan denetimlerde 43 dilenci tespit edilip, bu kişilere idari para cezası uygulandı.

1 ay önce Asayiş

Bilecik'te ekiplerin bir ihbar üzerine gittiği evde kapıları kilitleyen camdan ateş eden şahıs etkisiz hale getirdi.