1 ay önce Spor

2023 yılında cinsiyet uygunluk testinde başarısız olduğu için diskalifiye edilen Cezayirli kadın boksör Imane Khelif ile İtalyan kadın boksör Angela Carini Paris Olimpiyat Oyunları'nda karşı karşıya geldi. Maçın 46. saniyesinde Carini maçı bıraktı.

1 ay önce Asayiş

Erzurum’un kuzey ilçelerinde etkili olan yağış, Ağustos ayında ilginç görüntüleri de beraberinde getirdi. Sıcaklıklar bazı yörelerde 9 dereceye kadar düşecek.

1 ay önce Asayiş

Manavgat’ta motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Kastamonu’nun Cide ilçesinde çöp konteynlerine atılan kaplumbağa temizlik işçileri tarafından kurtarılarak doğal yaşam ortamına bırakıldı.

1 ay önce Asayiş

Konya’nın Kulu ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Dünya

Fransa, Lübnan’da bulunan Fransız vatandaşlarına ülkeyi terk etmeleri çağrısı yaptı.

1 ay önce Dünya

Meksika’nın başkenti Mexico City’de yüzlerce kişi İsrail karşıtı protesto için sokaklara döküldü.

1 ay önce Dünya

İskoçya'da başlayan Edinburgh Uluslararası Festivali çerçevesinde bilim, sanat, müzik, dans ve tiyatro olmak üzere birçok alanda gösteriler düzenlendi. Şölen havasının yaşandığı festival ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

1 ay önce Dünya

Somali’nin başkenti Mogadişu’daki popüler bir plaja düzenlenen bombalı ve silahlı intihar saldırısında en az 32 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Spor

Paris 2024 Olimpiyatları'na muhteşem bir başlangıç yapan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, İtalya ile karşı karşıya geldi.