1 ay önce Gündem

Eskişehir’in Alpagut ve Atalan bölgelerinde, Cengiz Holding’e bağlı kuruluşun altın-gümüş madenciliği ve siyanürlü altın arama faaliyetlerine karşı Odunpazarı Kent Konseyi Basın açıklaması gerçekleştirdi.

1 ay önce Ekonomi

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (EOSB), Güneş Enerji Santrali (GES) yatırımları son 2 yılda 11 kat artış gösterdi. 2022 yılında Eskişehir OSB’de 7 olan GES sayısı, 2024 yılı itibariyle 77’ye yükseldi. 7 megavat olan kurulu güç ise 2 yıl içerisinde 65 megavat güce ulaştı.

1 ay önce Asayiş

İl Emniyet Müdürlüğü’ne ve İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından 29 Temmuz ile 5 Ağustos tarihleri arasında kent genelinde trafik denetimleri gerçekleştirildi.

1 ay önce Spor

Eskişehir Voleybol takımları turnuva da buluştu. 12 takımdan 24 kız sporcunun mücadelesine sahne olan açık alan Voleybol Turnuvası’nda ilk maçlar dün oynanırken, müsabakalar çekişmeli geçti.

1 ay önce Spor

TFF 3. Lig temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nde, transfer ve kadro planlamalarıyla ilgili sessizlik ve belirsizlik sürüyor.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor taraftarları, bu sezon takımlarından büyük bir şampiyonluk bekliyor.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor Futbol Şube Sorumlusu Safa Üstünbaş, takımın kadro planlamasıyla ilgili önemli bilgiler paylaştı.

1 ay önce Genel

Tramvayda yolculuk yapan köpek görenleri gülümsetti.

1 ay önce Çevre

Eskişehir'in en bilinen buluşma noktalarından biri olan Adalar Migros binası sonunda yıkılıyor. Uzun süredir boş ve atıl durumda olan bu yapı, yerini ESO Plaza adlı yeni bir iş merkezine bırakacak.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi, transfer sürecinde hata yapmamak adına büyük bir titizlikle çalışıyor.