1 ay önce Teknoloji

Kütahya Valisi Musa Işık başkanlığında yapılan İstişare ve Değerlendirme Toplantısında, Eskişehir-Antalya hızlı tren projesinin tamamlandığı belirtildi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de 1,42 promil alkollü olduğu belirlenen otomobil sürücüsü, virajı alamayarak otobüs durağına daldı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde farklı sürelerde hapis cezası bulunan 60 kişi yakalandı.

1 ay önce Yurttan

Dünyanın en kaliteli incirlerinin yetiştiği Aydın’da sıcaklar, incir sezonunu 10 gün öne çekerken, hasada başladıklarını ifade eden incir üreticisi Davut Çilek; “Bu yıl rekoltede yüzde 20 eksik var ama kalite çok iyi” dedi.

1 ay önce Yurttan

Yozgat’ta halk arasında yer muzu olarak da adlandırılan ve 2020 yılında coğrafi işaret tescil belgesi alan Aydıncık ilçesine özgü bağrıbütün kavunu, hasadına başlanıldı.

1 ay önce Yurttan

Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülen “İç Su Kaynaklarının Balıklandırılması” projesi çerçevesinde Yozgat’ta Çekerek Barajı’na 800 bin yavru sazan balığı bırakıldı.

1 ay önce Asayiş

Sakarya’da jandarma ekiplerince bir ayda gerçekleşen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında gözaltına alınan 229 şüpheliden 14’ü tutuklandı.

1 ay önce Ekonomi

Yurt dışından sipariş edilen ürünlere ek gümrük vergisi uygulanacak. 4458 Sayılı Gümrük Kanunu'nun bazı maddelerinin uygulanması hakkında kararda değişiklik yapıldı.

1 ay önce Dünya

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin öldürülmesiyle Gazze’deki savaşın uzatılması ve genişletilmesinin hedeflendiğini belirtti.

1 ay önce Dünya

ABD’nin Japonya'nın Hiroşima kentine attığı atom bombası saldırısında hayatını kaybedenler trajedinin 79. yıl dönümünde Hiroşima Barış Anıtı Parkı’nda düzenlenen törenle anıldı.