1 ay önce Asayiş

Eskişehir Çifteler ilçesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı ile ilgili şüpheli şahıslar yakalandı ve çalıntı araç bulunup sahibine teslim edildi.

1 ay önce Asayiş

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde bir evin bahçesinde yapılan aramada 132 kök kenevir ele geçirildi. Jandarma ekiplerince 1 kişi gözaltına alındı.

1 ay önce Asayiş

Aydın’da jandarma ekipleri uyuşturucu ile mücadelede bir gün içerisinde yaptıkları çalışmalarda 32 şüpheli şahsı yakaladı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de Ankara istikametinde ilerleyen otomobilin şerit değiştirirken çarptığı cip karşı şeride geçip takla attı.

1 ay önce Spor

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, son antrenmanını Eskişehir'de yapan ve Paris 2024 Olimpik ve Paralimpik Oyunları için 24 Ağustos tarihinde Paris'e gidecek olan şampiyon Milli yüzücü Sümeyye Boyacı'yı ziyaret etti.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de bir otomobilin çöp kamyonuna arkadan çarpması sonucunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı, 4 araçta maddi hasar meydana geldi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'e çeyrek asırdır hizmet veren 25 metrelik üst geçidin yıkımına gece saatlerinde 50 kişilik ekiple devam edilirken, çalışmaların planlanan tarihten önce bitirilmesi öngörülüyor.

1 ay önce Asayiş

Bilecik'te seyir halinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki su kanalına çarparken, meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.

1 ay önce Yurttan

Adana'da 7 Ağustos 2024 sabahı erken saatlerde meydana gelen depremler, vatandaşları tedirgin etti.

1 ay önce Spor

Sümer Alpagutspor, yeni sezonda şampiyonluk yaşayarak, gelecek yıl Bölgesel Amatör Lig’de yer almayı hedefliyor.