1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de sulama kanalına düşen çocuğu kurtardıktan sonra akıntıya kapılan şahıs hayatını kaybetti.

1 ay önce Yaşam

Sakarya sokaklarında artık motosikletliler için özel park alanları olacak Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehrin merkezinde ulaşımda kolaylık olması adına yepyeni bir uygulama olan "motosiklet park alanı" çalışması için gece mesaisi yaptı ve ilk örneği Kavaklar Caddesi'nde oluşturuldu

1 ay önce Asayiş

Kahramanmaraş’ta çıkan konteyner yangını diğer konteynerlere sıçramadan söndürüldü.

1 ay önce Asayiş

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde otluk alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, ekipler tarafından söndürülmeye çalışıyor.

1 ay önce Çevre

İnönü Belediyesi yaz aylarında ilçenin çeşitli noktalarında kapsamlı projeler yürütüyor.

1 ay önce Spor

Odunpazarı Belediyesi, kadınlara yönelik step ve aerobik branşlarında düzenlenen spor etkinlikleri, büyük ilgi görüyor.

1 ay önce Eğitim

Avrupa Birliği ülkeleri dışındaki ülkelerle öğrenci ve personel hareketliliği imkanını sunan “Erasmus+ KA171 Programı” kapsamında Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi, Türkiye Ulusal Ajansına başvuruda bulundu.

1 ay önce Genel

20 MasterChef adayı, şampiyon olmak için zorlu bir sürece giriyor. Ana kadroya adını yazdıran yarışmacılardan Alper Öztamur’un performansı merak konusu oldu.

1 ay önce Eğitim

Tepebaşı Belediyesi'nin 29 farklı merkezde ve 13 branşta çocuklara yönelik gerçekleştirdiği yaz dönemi çocuk kurslarına katılan öğrenciler yaz tatillerini verimli geçiriyor.

1 ay önce Genel

MasterChef Türkiye 2024 sezonu, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecanla başladı ve izleyicileri ekran başına kilitledi. Bu sezonun dikkat çeken yarışmacılarından biri de Serhat Gül oldu.