1 ay önce Asayiş

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda kaçak olarak üretilen ve ruhsatsız satıldığı iddia edilen 132 litre alkol ele geçirildi.

1 ay önce Asayiş

Aralarında Aydın’ın da bulunduğu 3 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonları kapsamında 6 şüpheli gözaltına alındı.

1 ay önce Yurttan

Kahramanmaraş’ta geçmişten günümüze yemeklere tat verip sofraları süsleyen ve kentin geleneksel lezzetlerinden biri haline gelen biber salçasının yapım telaşına başladı.

1 ay önce Asayiş

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde tır, otomobil ve 2 otobüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Hatay’da çıkan bahçe yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

1 ay önce Dünya

Avusturya’da ABD'li şarkıcı Taylor Swift'in konserine terör saldırısı planladıkları iddiasıyla 2 kişinin gözaltına alınmasının ardından Swift'in başkent Viyana'daki 3 konseri de iptal edildi.

1 ay önce Dünya

Güney Kore’de aşırı sıcaklar nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 18’e yükseldi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Eskişehir Şehir Hastanesinde başlatılan Kan Bağışı Kampanyası'na İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici de katıldı. Kampanya kapsamında, kan bağışında bulunan vatandaşlarla ve bu süreçte özveriyle hizmet veren Kızılay çalışanlarıyla bir araya geldi.

1 ay önce Asayiş

Bursa’da kontrolden çıkan araç refüje daldı. Ağaçları ve direkleri deviren otomobil takla atıp 150 metre savrulduktan sonra alev aldı.

1 ay önce Ekonomi

Eskişehir'de esnaf Selin Özergen, diğer dönemlere göre bu düğün sezonunun daha hareketli olduğunu, gelinliklerde özel modellere olan rağbetin arttığını ifade etti.