1 ay önce Sağlık

İngiltere'deki inşaatta ağır çuval kaldırdığı için fıtık olan ve geçirdiği operasyon sonrasında bacaklarındaki güç kaybı yaşayan 35 yaşındaki Bohdan Ivasıuk, Eskişehir Fizyomer Terapia Estetica Denta Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi'ndeki tedavisi sonucu ilk adımlarını atmaya başladı.

1 ay önce Asayiş

Samsun’da mobilya imalat ve satışı yapılan bir işyerinde çıkan yangın korkuttu.

1 ay önce Dünya

Japonya'nın güneyinde meydana gelen 7,1 büyüklüğündeki deprem, Kyushu ve Shikoku adalarında paniğe yol açtı. Tsunami uyarıları, Kagoshima ve Ehime gibi bölgeleri de kapsayacak şekilde genişletildi.

1 ay önce Asayiş

Hatay’da kontrolden çıkarak zeytin bahçesine uçan patpattaki 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Spor

Sosyal medya, ünlülerin en ufak bir hareketiyle bile hareketleniyor. Son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında Furkan Bölükbaşı ve Ebrar Karakurt yer alıyor.

1 ay önce Spor

TFF 3. Lig'de mücadele eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, finansal sıkıntılar nedeniyle henüz sezon hazırlıklarına başlayamadı.

1 ay önce Spor

Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) Başkanı Sadri Atam, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 2024-2025 futbol sezonunda amatör liglerde uygulanacak esaslar hakkında detaylı bilgi verdi. Atam, kitapçıkta yer alan önemli değişiklikler ve maddelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Spor

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Tekirdağspor, Kıvanç Karakaş ile anlaşma sağladı.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Berkay Çifter, yeni sezon planlamalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Orta sahaya takviye yapmak isteyen kırmızı-siyahlılar, tecrübeli oyuncular ile temasa geçti.