1 ay önce Asayiş

Elazığ’da seyir halindeyken lastiği patlayan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, 5 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Pendik’te abart egzoz kullanarak çevreye rahatsızlık veren araç sürücüsü hakkında 38 bin 931 TL para cezası uygulandı.

1 ay önce Teknoloji

Türkiye'de yaklaşık bir hafta önce Instagram'a erişim engellenmişti. Bu durum, kullanıcıların platformu kullanamamasına neden oldu. Peki, erişim neden engellendi ve çözüm bulundu mu?

1 ay önce Yurttan

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir evden kötü kokular geldiği yönünde yapılan şikayetler üzerine çöp biriktirildiği belirlenen ev ve çevresinden 3 kamyon dolusu çöp çıkarıldı.

1 ay önce Asayiş

Gaziantep’te jandarma ekiplerinin 21 şüpheli şahsın üzerinde, ikametinde, aracında ve işyerlerinde yaptığı aramalarda çok sayıda silah ve silah malzemesi ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

1 ay önce Ekonomi

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 6 ilçede uygulanan ‘Eskişehir'in Altı İlçesinde Ayçiçek Üretimini Arttırıyoruz Projesi' kapsamında ekimi yapılan yağlık ayçiçeklerinin saha kontrolleri yapıldı. Yetiştirilen yağlık ayçiçeklerinden çok yüksek verim bekleniyor.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde 9 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken 13 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

1 ay önce Ekonomi

Hamster Kombat, Telegram dünyasının en popüler oyunlarından biri haline geldi. Hem eğlenceli hem de karlı bir deneyim sunan oyun, günlük güncellenen şifreler ve kombo kartlarıyla oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor.

1 ay önce Asayiş

Adıyaman’da, her iki sürücünün de ehliyetsiz olduğu motosikletlerin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Muğla’da Sakartepe rampasında seyir halindeki otomobil motor bölümünde dumanların çıkması üzerine aracı terk etti.