1 ay önce Dünya

ABD'nin Japonya'ya gerçekleştirdiği ikinci atom bombası saldırısında hayatını kaybedenler felaketin 79. yıl dönümünde Nagazaki Barış Parkı'nda düzenlenen törenle anıldı.

1 ay önce Dünya

ABD'nin eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'ın Demokrat Parti'nin başkan adayı Kamala Harris ile canlı yayında tartışmaya hazır olduğunu söylemesinin ardından ABC televizyonu, Trump ve Harris'in 10 Eylül'de canlı yayında karşı karşıya gelmeyi kabul ettiklerini duyurdu.

1 ay önce Dünya

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir araya geldi.

1 ay önce Dünya

İtalya’nın Napoli kenti açıklarında Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un eşi Laurene Powell Jobs'a ait olan 78 metrelik süper yat ile Meksikalı milyarder Ricardo Salinas'a ait 105 metrelik süper yat çarpıştı.

1 ay önce Dünya

Japonya’da dün meydana gelen 7.1 büyüklüğündeki depremde yaralı sayısı 13’e yükseldi. Japonya Başbakanı Fumio Kishida ise yapılan “aşırı şiddetli deprem” uyarısının ardından önceden planlanan Orta Asya gezisini iptal ettiğini açıkladı.

1 ay önce Asayiş

Burdur’da seyir halinde olan otomobilin motosiklete çarpması sonucu yaşlı çift yaralandı.

1 ay önce Foto Şaka
1 ay önce Spor

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonu heyecanı bugün oynanacak tek maçla başlıyor

1 ay önce Spor

İnönü Belediyesi tarafından düzenlenen 8.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası’nda finalin adı belli oldu.

1 ay önce Spor

7-8 Eylül'de başlayacak olan zorlu 3. Lig 1. Grup mücadelesinde ilimizi temsil edecek olan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü'nde transfer çalışmaları hız kazanıyor.