1 ay önce Spor

9-11 Ağustos tarihleri arasında Eskişehir Sarısungur Göleti, Türkiye'nin en iyi kano sporcularını ağırlayacak.

1 ay önce Spor

Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF), geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Anadolu Üniversitesi Genel Sekreteri Süleyman Ekşi'yi ziyaret etti.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor, yeni sezona büyük hedeflerle giriş yapıyor. Başkan Vekili Niyazi Çelik, kulübün amacını şampiyonluk olarak belirledi ve şehri yeniden hareketlendirmek istediklerini vurguladı.

1 ay önce Asayiş

Ankara'nın Polatlı ilçesinde, Ağrı'dan İzmir'e gitmek üzere yola çıkan yolcu otobüsü, köprünün ayağına saplanması sonucu trafik kazası meydana geldi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’den Bursa’nın Gemlik İlçesi’ne giden ve dorsesinde 86 tonluk rüzgar türbini gövdesi taşıyan tır, arıza yaptı.

1 ay önce Genel

2019 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden mezun olan Beril, yarışmaya Tekirdağ Saray'dan katılıyor.

1 ay önce Genel

İlk bölümlerden itibaren dikkatleri üzerine çeken Ayşe, mütevazı kişiliği ve mutfaktaki yeteneği ile kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı.

1 ay önce Çevre

Eskişehir Sivrihisar Belediyesine ait olan Çeş-i Cihan, tadilat çalışmalarının ardından belediye tarafından işletileceği ve yöresel yemeklerin olduğu bir lokanta olarak hizmete açılacağı açıklandı.

1 ay önce Asayiş

Ankara’da kontrolden çıkan otomobil takla atarak orta refüje devrildi. Kaza sonucu sürücü vefat ederken, yaralanan eşi, gelini ve torunu hastaneye sevk edildi.