1 ay önce Çevre

Kanlıkavak Parkı'nda bulunan eski köprü, çevrede yaşayan vatandaşları endişelendiriyor. Köprüden geçerken korktuklarını belirten vatandaşlar, gerekli mercilerin konuyla bir an önce ilgilenmesini istiyor.

1 ay önce Ekonomi

Eskişehir Ticaret Odası’nın ekonomiye dair verileri derlediği ve her ay düzenli olarak hazırladığı Eskişehir Ekonomik Göstergeler Raporu’nun Temmuz sayısı yayınlandı.

1 ay önce Spor

İnönü Belediyesi tarafından düzenlenen 8.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası’nda ödüller sahiplerini bugün bulacak.

1 ay önce Spor

İnönü Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor etkinlikleri, futbolun ardından voleybol turnuvası ile hız kesmeden devam ediyor. Bu turnuva, ilçedeki spor tutkunlarını bir araya getirerek yaz aylarına hareket ve heyecan katmayı hedefliyor.

1 ay önce Gündem

CHP Eskişehir İl Gençlik Kolları, İnstagram erişiminin kaldırılması hakkında suç duyurusunda bulundu. Gençlik kolları adına, Başkan Cem Diler açıklama gerçekleştirdi.

1 ay önce Spor

Şekerspor’un altyapı takımları, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

1 ay önce Spor

Eskişehir’in gururu, rekortmen milli atlet Ayça Fidanoğlu, önümüzdeki dört aylık dönemde yoğun bir hazırlık sürecine giriyor. Başarılı sporcu, bu süreçte katılacağı önemli yarışmalarda Eskişehir’i ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

1 ay önce Eğitim

Odunpazarı Belediyesi, Yaz Spor Okulları kapsamında teorik eğitim semineri düzenledi. Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde “Spor yaralanmaları ve sakatlıklar” ile “Sporcu beslenmesi” konuları ele alındı.

1 ay önce Eskişehirspor

2024-2025 sezonunun U19 Elit B Ligi’nde başlaması beklenen ilk hafta karşılaşmaları, bir hafta ertelendi.

1 ay önce Spor

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonu heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlarla devam edecek.