1 ay önce Gündem

Trafiğe kapalı olan İki Eylül Caddesi’ndeki araç işgalleri devam ediyor.

1 ay önce Ekonomi

Tepebaşı Belediyesi’nin yerel üretime ve kadınlara verdiği destekler doğrultusunda hizmete sunduğu Kadın Üretici Ürün Satış Noktası, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

1 ay önce Politika

İYİ Parti Kadın ve aile Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Leyla Çam, Büyükşehir Belediyesi’nin hijyenik ped desteğine gelen eleştiriler ile ilgili değerlenmede bulundu.

1 ay önce Sağlık

Tepebaşı Belediyesi Dil ve Konuşma Terapisi Merkezi Yeşiltepe Yaşam Merkezi’nde çalışmalarına devam ediyor. Açıldığı günden bugüne kadar merkezden 627 kişi hizmet aldı.

1 ay önce Politika

Geçtiğimiz gün yabancı uyruklu bir şahsın lokantasının mühürlenmesinin ardından, Odunpazarı Belediyesi Zabıta ekiplerinin araçlarına saldırması üzerine CHP İl Başkanı Talat Yalaz değerlendirmede bulundu.

1 ay önce Sağlık

İngiltere'deki inşaatta ağır çuval kaldırdığı için fıtık olan ve geçirdiği operasyon sonrasında bacaklarındaki güç kaybı yaşayan 35 yaşındaki Bohdan Ivasıuk, Eskişehir Fizyomer’deki tedavisi sonucu ilk adımlarını atmaya başladı.

1 ay önce Sağlık

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Eskişehir Şehir Hastanesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.  Kampanyaya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici de katıldı.

1 ay önce Asayiş

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, gece boyu şehir merkezinde kuş uçurtmadı. Polisin şehrin yaklaşık 30 farklı noktasında yaptığı şok uygulamalarda şüpheli şahıslar ve araçlar tek tek incelendi.

1 ay önce Ekonomi

Eskişehirli sebze üreticileri, toplam 22 ton dereotu ve maydanozu Romanya ve Ukrayna’ya ihraç etmenin mutluluğunu yaşadı.

1 ay önce Gündem

Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri TEBEV, 2012’den bu yana 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.