1 ay önce Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, Rusya’nın batısındaki Kursk bölgesinde sınır ötesi bir saldırı düzenlediğini kabul ederken, "Ukrayna ordusu savaşı saldırganın topraklarına taşıdı” ifadelerini kullandı.

1 ay önce Asayiş

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde bir vatandaşa ait saman yığını yanarak küle döndü.

1 ay önce Asayiş

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde park halindeki kamyona arkadan çarpan hafif ticari araçtaki 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Maltepe’de süt yüklü kamyonet ile hafif ticari araç kaza yaparak devrildi. Kazada olaya karışan araç sahipleri yaralandı.

1 ay önce Ekonomi

Bursa’nın bazı bölgelerinde yetişen ve dünyanın en kaliteli siyah inciri olarak kabul edilen meyvede hasat başladı.

1 ay önce Ekonomi

Hava sıcaklıkları nedeniyle oluşan hararet ve serinlemek için kullanılan klimanın vücutta meydana getirdiği ağrıya karşı iyi geldiğine inanılan ahududu, yaban mersini, keçiboynuzu ve karadut özleri ile yapılan bitkisel karışıma yoğun ilgi gösteren vatandaşlar aktar esnafının işini arttırdı.

1 ay önce Asayiş

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü, sürücülerin ve yayaların güvenliği için önemli bir uyarıda bulundu.

1 ay önce Dünya

Arjantin'in Rosario şehrinde Air Liquide şirketine ait 2 kişilik tek motorlu Cessna 152 uçağının sanayi tesisine çarpması sonucu pilot hayatını kaybetti.

1 ay önce Dünya

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da binlerce gösterici, hükümetin daha önce iptal edilen tartışmalı lityum madeni projesini yeniden başlatmasını protesto için sokaklara döküldü.

1 ay önce Dünya

Uganda’nın başkenti Kampala’da bir çöp sahasında meydana gelen toprak kaymasında 2'si çocuk 8 kişi hayatını kaybetti.