1 ay önce Asayiş

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, yangına müdahale için yola çıkan itfaiye aracı devrildi. Kazada, 3 itfaiye eri yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Edirne'de jandarma ekipleri tarafından devam eden operasyonlarda şehrin farklı noktalarında toplam 23 düzensiz göçmen yakalandı.

1 ay önce Asayiş

Gürcistan'dan Kütahya'ya hurda kağıt götüren tır, Samsun'da çıkan yangında alevlere teslim oldu.

1 ay önce Dünya

Hindistan’ın Bihar eyaletinde bulunan Baba Siddhnath Tapınağı'nda ibadet etmek için bir araya gelen kalabalığın neden olduğu izdihamda 7 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Dünya

Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarındaki Varnava köyü ve Megara kasabasında dün çıkan orman yangını rüzgar ve sıcak havanın da etkisiyle kısa sürede Atina sınırına kadar yayıldı.

1 ay önce Dünya

Avustralya’da bulunan bir otelin çatısına "izinsiz" uçuş gerçekleştiren helikopterin düşmesi sonucu pilot hayatını kaybetti, otelde kalan yüzlerce kişi de tahliye edildi.

1 ay önce Yurttan

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Çatalhöyük Tanıtım ve Karşılama Merkezi, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan 9 bin 500 yıllık Çatalhöyük Neolitik Antik Kenti’ne olan ilgiyi artırdı

1 ay önce Asayiş

Denizli-Manisa Karayolu Bozalan Mahallesi mevkiinde saman yüklü tırın devrilmesi sonucu yol bir süreliğine ulaşıma kapandı.

1 ay önce Asayiş

Afyonkarahisar’da tırla çarpışan otomobilde ikisi çocuk 5 kişi yaralandı.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor, kadrosunu güçlendirmek adına önemli bir adım attı. Kulüp, Çorlu Spor 1947 ile şampiyonluk yaşayan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan Çamur'u renklerine bağladı.