1 ay önce Sağlık

Tepebaşı Belediyesi’nin koruyucu hekimlik çalışmalarının en başarılı örneklerinden biri olan Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Yeşiltepe Yaşam Merkezi’nde hizmet vermeye devam ederken, merkezden yararlanan çocuk sayısı 78 bini aştı.

1 ay önce Politika

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, Eskişehir’deki sorunlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yer, iktidar çevrelerinin bu konularda yeterli adım atmadığını belirtti.

1 ay önce Foto Şaka
1 ay önce Eskişehirspor

2024-2025 sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Eskişehirspor, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bir araya geldi.

1 ay önce Asayiş

SGK-OTOGAR tramvay hattında ender rastlanan bir olay yaşandı. Akli dengesi bozuk olduğu düşünülen bir vatandaş, tramvay hattına motoruyla girdi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'de önceki yol evinden 50 ton çöp çıkarılan engelli vatandaş yeniden sokakta bulduğu malzemeleri biriktirmeye başladı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de çay bahçesinde oturan vatandaşlara yönelik gerçekleşen bıçaklı saldırıyla ilgili Eskişehir Valiliği açıklama yaptı.

1 ay önce Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir'de Tepebaşı Rauf Orbay Caddesi, Şehit Rüstem Demirbaş Parkı çay bahçesinde kesici aletle N.Ö, T.A., C.Ö., C.A. ve M.K. isimli 5 kişiye rastgele saldırarak yaralayan A.K. isimli şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını bildirdi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de PUBG oyununun etkisinde kalarak oyun karakteri gibi giyinip bir çay bahçesinde oturan vatandaşlara bıçakla saldıran şahsın eylemi gerçekleştirdiği anlarda kask kamerası ile canlı yayın yaptığı belirlendi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de korku dolu onlar yaşandı. 18 yaşındaki bir genç oynadığı savaş oyunlarının etkisi altına girerek bıçak ve balta ile vatandaşlara saldırdı. 5 kişi yaralandı.