1 ay önce Politika

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, Eskişehir’deki sorunlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yer, iktidar çevrelerinin bu konularda yeterli adım atmadığını belirtti.

1 ay önce Foto Şaka
1 ay önce Eskişehirspor

2024-2025 sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Eskişehirspor, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bir araya geldi.

1 ay önce Asayiş

SGK-OTOGAR tramvay hattında ender rastlanan bir olay yaşandı. Akli dengesi bozuk olduğu düşünülen bir vatandaş, tramvay hattına motoruyla girdi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'de önceki yol evinden 50 ton çöp çıkarılan engelli vatandaş yeniden sokakta bulduğu malzemeleri biriktirmeye başladı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de çay bahçesinde oturan vatandaşlara yönelik gerçekleşen bıçaklı saldırıyla ilgili Eskişehir Valiliği açıklama yaptı.

1 ay önce Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir'de Tepebaşı Rauf Orbay Caddesi, Şehit Rüstem Demirbaş Parkı çay bahçesinde kesici aletle N.Ö, T.A., C.Ö., C.A. ve M.K. isimli 5 kişiye rastgele saldırarak yaralayan A.K. isimli şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını bildirdi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de PUBG oyununun etkisinde kalarak oyun karakteri gibi giyinip bir çay bahçesinde oturan vatandaşlara bıçakla saldıran şahsın eylemi gerçekleştirdiği anlarda kask kamerası ile canlı yayın yaptığı belirlendi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de korku dolu onlar yaşandı. 18 yaşındaki bir genç oynadığı savaş oyunlarının etkisi altına girerek bıçak ve balta ile vatandaşlara saldırdı. 5 kişi yaralandı.

1 ay önce Genel

Masterchef'in bu akşamki bölümünde katmer tatlısı yapılıyor. Peki bu lezzetli tatlı nasıl yapılır? Hangi malzemeler gerekli?