1 ay önce Dünya

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen bıçaklı saldırıda 11 yaşındaki bir kız çocuğu ile 34 yaşındaki bir kadın yaralandı.

1 ay önce Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’nın Kursk’ta yönelik saldırılarına ilişkin Rus güçlerinin Ukrayna’ya karşılık vereceğini söyledi.

1 ay önce Teknoloji

ABD’li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, 23 adet Starlink uydusunu daha alçak dünya yörüngesine gönderdi.

1 ay önce Asayiş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Batman’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon yokuş aşağı inerken devrildi.

1 ay önce Yurttan

Sivas kent merkezinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

1 ay önce Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aydın Valiliği ziyaretinde dün Eskişehir'de 18 yaşındaki bir gencin oynadığı oyunun etkisinde kalarak 5 vatandaşı yaralaması olayıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Aile Eylem Planımızda da önemli yer verdiğimiz dijital bağımlılıkla mücadele etmeye kararlıyız” dedi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Taşbaşı Bölgesi'nde bir ambulans, hatalı park eden bir sürücünün engeliyle karşılaştı. Vatandaşlar, aracı iterek ambulansa yol açtı.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ergun Ortakcı, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yaptığı basın toplantısında takımın hedeflerinden bahsetti.

1 ay önce Sağlık

Tepebaşı Belediyesi’nin koruyucu hekimlik çalışmalarının en başarılı örneklerinden biri olan Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Yeşiltepe Yaşam Merkezi’nde hizmet vermeye devam ederken, merkezden yararlanan çocuk sayısı 78 bini aştı.