1 ay önce Dünya

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, eski adı Twitter olan X platformunda Elon Musk ile yapacağı röportaj öncesi yaklaşık 1 yıl sonra ilk kez paylaşım yaptı.

1 ay önce Dünya

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen bıçaklı saldırıda 11 yaşındaki bir kız çocuğu ile 34 yaşındaki bir kadın yaralandı.

1 ay önce Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’nın Kursk’ta yönelik saldırılarına ilişkin Rus güçlerinin Ukrayna’ya karşılık vereceğini söyledi.

1 ay önce Teknoloji

ABD’li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, 23 adet Starlink uydusunu daha alçak dünya yörüngesine gönderdi.

1 ay önce Asayiş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Batman’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon yokuş aşağı inerken devrildi.

1 ay önce Yurttan

Sivas kent merkezinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

1 ay önce Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aydın Valiliği ziyaretinde dün Eskişehir'de 18 yaşındaki bir gencin oynadığı oyunun etkisinde kalarak 5 vatandaşı yaralaması olayıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Aile Eylem Planımızda da önemli yer verdiğimiz dijital bağımlılıkla mücadele etmeye kararlıyız” dedi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Taşbaşı Bölgesi'nde bir ambulans, hatalı park eden bir sürücünün engeliyle karşılaştı. Vatandaşlar, aracı iterek ambulansa yol açtı.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ergun Ortakcı, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yaptığı basın toplantısında takımın hedeflerinden bahsetti.