1 ay önce Yurttan

Malatya'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandı.

1 ay önce Söyleşi

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Hakkı Sağlam,  Yılmaz Hoca ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Bu söyleşi 16 Ağustos Cuma günü gazeteniz Sakarya ve www.sakaryagazetesi.com.tr'de

1 ay önce Gündem

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti.

1 ay önce Genel

MasterChef Türkiye yarışmacısı Nevzat Güray Gürol, son dönemde izleyicilerin merak ettiği isimlerden biri haline geldi.

1 ay önce Genel

Doğma büyüme İstanbullu olan Kerem Bilginer, yarışmaya New York'tan katılıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği mezunu olan Bilginer, 8 yıldır şef olarak çalışıyor.

1 ay önce Eğitim

Türkiye’nin öğrencisiyle en mutlu kenti Eskişehir’in en köklü yükseköğretim kurumu olan Anadolu Üniversitesi, başarı düzeyleri yüksek olan öğrencilerin en çok tercih ettiği üniversitelerin başında gelmeye devam ediyor.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de bıçaklı saldırgan tarafından yaralanarak hastanede tedavi altına alınan vatandaşlar, dehşet dolu anları anlattı

1 ay önce Eğitim

Tepebaşı Belediyesi Melih Savaş Yaşam Köyü’nde hazırlanan ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Muazzez İlmiye Çığ Kız Öğrenci Misafirhanesi için ön kayıtlar devam ediyor.

1 ay önce Asayiş

Bursa’nın Karacabey ilçesinde direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil orta refüjde bulunan ağaca çarptı. Kazada, 4 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Yenal Yıldırım, Özel Kalem Müdürü Erdem Yıldırım ile birlikte Yukarıçobanisa Mahallesi’nde meydana gelen orman yangını sonrası mahalleyi ziyaret etti.