1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor ile yeninden anlaşarak yuvada kalan yetenekli savunma oyuncusu Arda Okumuş, yeni sezon hedeflerine dair açıklamada bulundu.

1 ay önce Çevre

Mihalıççık İlçesi Hamidiye Mahallesi’nde yer alan Yunus Emre anıtı yenilendi. Anıt yeni haliyle daha güzel bir görünüme kavuştu.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor’da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi, kaleye takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Transfer komitesi, 22 yaşındaki kaleci Miraç Kocaman ile temas halinde.

1 ay önce Gündem

Cengiz Holding'in Eskişehir’in Tepebaşı Atalan ve Mihalgazi- Alpagut mahallelerinde  planladığı siyanürlü altın ve gümüş madeni projesine karşı başlatılan imza kampanyası dün sonuçlandı.

1 ay önce Eskişehirspor

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden temsilcimiz Eskişehirspor, yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

1 ay önce Çevre

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve kırsalda sorumluluk alanında bulunan yollarda yapım, bakım ve onarım çalışmalarında yoğun mesai sürdürüyor.

1 ay önce Foto Şaka
1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de köpeğine eziyet ettiği ve kendisini video kaydına alan kişileri tehdit ettiği görüntülerle gündeme gelen ve daha sonra tutuklanan şahıs, cezaevinden tahliye edilmesinin ardından yaşadığı apartmanın çatısına çıkarak köpeğini istedi. Şahıs, 2 saatlik uğraşlar sonucu ikna edilerek çatıdan indirildi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de 5 katlı bir binanın çatı kısmında çıkan yangın paniğe neden oldu.