1 ay önce Gündem

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ'ın Direktörü Muzaffer Yalçın, Türkiye'nin yaşadığı en büyük deprem felaketlerinden biri olan 17 Ağustos depreminin 25'inci yıl dönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de polis ekiplerince halkın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde çok sayıda ruhsatsız tabanca ve bıçak ele geçirilirken, 10 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

1 ay önce Yurttan

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Muhtar Hakan Uğurlu, seçim öncesi kurduğu hayalini gerçekleştirerek mahalle halkına unutulmaz bir sürpriz yaptı.

1 ay önce Asayiş

Aydın’ın Efeler ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken, araçta sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

1 ay önce Yurttan

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan tek çocuk annesi Fadime Çelik 20 yıl önce çevresindekilerin tepkilerine rağmen sanayide eşinin yanında başladığı polyester yedek parça üretimini büyüterek önce bu sektörde patent aldı daha sonra iş kolu değiştirerek su tankı fabrikası açtı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de polis ekiplerince aranan şahıslara yönelik denetimde, 4 ayrı dolandırıcılık suçundan kaydı olan şahıs yakalandı.

1 ay önce Asayiş

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü hastanede tedavi altına alındı.

1 ay önce Eğitim

Tepebaşı Belediyesi tarafından Çocuk Sanat ve Kültür Merkezleri'nde düzenlenen yaz dönemi kurslarına katılan çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor.

1 ay önce Ekonomi

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nce hazırlanarak Avrupa Birliği tarafından Birleşmiş Milletler fonları ile finanse edilen İklim Değişikliğine Uyum Hibe Programı'na sunulan ve hibe almaya hak kazanan 'Eskişehir İlinde İklim Değişikliğine Dayanıklı Tarımsal Üretim Modelinin Uygulanması ve Yaygınlaştırılması Projesi' açılış toplantısı gerçekleştirildi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de park halindeyken motor kısmında çıkan yangınla alevlere teslim olan otomobil, kullanılamaz hale geldi.