1 ay önce Yurttan
1 ay önce Yurttan

Antalya’da servis aracı ile tur arabasının çarpışması sonucunda 2 turist yaralandı.

1 ay önce Kültür Sanat

Farklı tarihlere ait yaklaşık yüzlerce çeşit oyuncağın sergilendiği Gaziantep Oyun ve Oyuncak Müzesi çocukları ağırlamaya devam ederken, çocuklar geçmişten günümüze oyuncakları ve maketleri büyük bir heyecan ve mutlulukla inceliyor.

1 ay önce Ekonomi

Aydın’da sezon başında oldukça kıymetli olan ve üreticinin yüzünü güldüren karpuz, fiyatlar düşünce tarlada kaldı. Pek çok üretici toplama ve taşıma maliyetini bile karşılamadığı gerekçesi ile tarladaki karpuzu toplamayarak çürümeye terk etti.

1 ay önce Yurttan

Adana’nın Kozan ilçesinde bir otomobil yanıp küle dönerken sürücüsü hayatını kaybetti.

1 ay önce Teknoloji

Büyükşehir Belediyesi’nin her yaştan bireye bilimi sevdirmek amacıyla hizmet veren Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi, düzenlediği etkinlikler ile farkındalık yaratmaya devam ediyor.

1 ay önce Ekonomi

Eskişehir Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ali Sefa Şen, yaz sezonu ticaretini değerlendirirken, esnafın beklentilerinin gerçekleşmediğini belirtti.

1 ay önce Spor

Yeni sezonda 3. Lig'de ilimizi temsil edecek olan Anadolu Üniversitesi, hazırlıklara geç de olsa start verdi.

1 ay önce Yaşam-Magazin

Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Durur’un oğlu Işıkcan’ın sünnet düğünü geçtiğimiz akşam Esbahçe düğün salonunda gerçekleşti. Düğüne birçok önemli isim katıldı.

1 ay önce Eğitim

Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü iş birliği ile Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından Türkiye’de ilk olan bir test cihazı üretildi.