1 ay önce Eğitim

Eskişehir’in Beylikova ilçesinde Kur'an kurslarının kapanış programında başarılı öğrencilere hediyeler takdim edildi.

1 ay önce Dünya

Hizbullah’ın Lübnan’da 10 kişinin hayatını kaybettiği saldırıya misilleme olarak 55 roketle İsrail’i hedef aldı. Roketlerin isabet ettiği arazilerde yangın çıktı. Hizbullah’ın İsrail’e insansız hava aracıyla gerçekleştirdiği farklı bir saldırıda ise 2 İsrail askeri yaralandı.

1 ay önce Çevre

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü’nün, Esentepe Mahallesi Sırma Sokak’ta gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları devam ediyor.

1 ay önce Spor

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bu yıl 12’incisi gerçekleştirilen Geleneksel Beyşehir Bisiklet Festivali başladı.

1 ay önce Yurttan

Antalya’da bir koli karton fabrikasında çıkan yangın, çevreye sıçramadan kontrol altına alındı. Yangında kimse yaralanmazken, depo ve fabrika kullanılamaz hale geldi, yangının100 milyon TL’lik büyük bir maddi zarara yol açtığı belirtildi. Yangının çıkış nedenine dair araştırmalar sürüyor.

1 ay önce Yurttan

Afyonkarahisar’da dünya evine giren bir çift, düğün konvoyunu, 6 biçerdöver ve 10’a yakın traktör ile yaptı.

1 ay önce Yurttan

Erzincan’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır toplam 4 kişi yaralandı.

1 ay önce Ekonomi

Eskişehir'deki düğün sezonunun bu yıl düşük geçmesinin nedenlerini Tüm Organizasyonlar Derneği Başkanı Tekin Demirkul açıkladı.

1 ay önce Spor

TFF 3. Lig Temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, yeni sezon planlaması kapsamında kadrosu güçlendirmek amacıyla deneme maçı düzenledi.

1 ay önce Ekonomi

Eskişehir'in Beylikova ilçesinde bin dekar yağlık ayçiçeği ve 100 dekar danelik mısır ekili tarlalarda hasat öncesi saha ve ürün kontrolleri gerçekleştirildi.