1 ay önce Dünya

Rusya’nın doğusundaki Kamçatka Yarımadası’nda 7.2 büyüklüğünde deprem meydana gelirken, tsunami uyarısı yapıldı.

1 ay önce Dünya

Hindistan’da bir devlet hastanesinde stajyer doktorun uğradığı cinsel saldırının ardından öldürülmesine tepki gösteren doktorlar, 1 gün süreyle iş bıraktı. Greve 1 milyondan fazla doktorun katılması bekleniyor.

1 ay önce Dünya

Hizbullah'ın Lübnan'da 10 kişinin hayatını kaybettiği saldırıya misilleme olarak 55 roketle İsrail'i hedef aldı. Roketlerin isabet ettiği arazilerde yangın çıktı.

1 ay önce Dünya

İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyindeki Nebatiye kentinde gerçekleştirdiği hava saldırısında 1'i çocuk 9 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

1 ay önce Ekonomi

Eskişehir'de Beylikova Belediyesi tarafından önemli etkinliklerinde kullanılmak üzere 5 bin adet plastik sandalye ve bin adet katlanır plastik masa satın alınarak köylere hibe edildi.

1 ay önce Gündem

İsmet İnönü tramvay durağında yaşanan çöp sorunu, yerel halkın büyük tepkisine neden oldu.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de bir park çevresinde yüksek ses ile çevreye rahatsızlık veren araçla ilgili sosyal medyada yapılan paylaşım sonrası harekete geçen polis ekiplerince kimlik bilgileri tespit edilen sürücüye işlem uygulandı.

1 ay önce Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verdiği bilgilere göre, sıcaklık 33 dereceye kadar çıkacak. Bu sıcaklık seviyesi, özellikle öğle saatlerinde dışarıda bulunmayı zorlaştırabilir.

1 ay önce Ekonomi

Miras süreçlerinde yapılan son düzenlemeler, hisseli tapuların devrini hızlandırmayı ve mirasçıların haklarına daha hızlı ulaşmasını sağlamayı hedefliyor.

1 ay önce Yurttan

Üretici dostu İzmit Belediyesi, üreticilere desteklerini sürdürmeye devam ediyor