1 ay önce Yurttan

Muğla'da çıkan eş zamanlı orman yangınlarına ekipler alevleri kontrol altına alabilmek için havadan ve karadan müdahale ediyor.

1 ay önce Eğitim

Birçok sosyal girişimciye ışık tutmaya devam eden Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi, faaliyete girdiği günden bu yana başta gençler olmak üzere toplumun her kesiminden insanın vazgeçilmezi olmayı başardı.

1 ay önce Spor

Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün çocukların yaz aylarını verimli geçirmesi, tatil yaparken de kendilerini geliştirmesi ve spor yapması için açtığı Yaz Spor Okulları çalışmalarına devam ediyor.

1 ay önce Asayiş

Sinop’un Ayancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de 47 ayrı suç kaydı bulunan ve hakkında 16 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli polis ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce Asayiş

Konya’nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de kırmızı ışık yanmasına rağmen hız kesmeyen lüks otomobilin kazaya neden olduğu ve olay yerinden kaçtığı anlar bir araç kamerasıyla saniye saniye kayıt altına alındı.

1 ay önce Asayiş

Karabük’ün Ovacık ilçesinde söndürme çalışmalarında 44 saati geride bırakan orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

1 ay önce Asayiş

Mardin’in Midyat ilçesinde araçta silahlı saldırıya uğrayan kişi ağır yaralandı.

1 ay önce Yurttan

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Kent Parkı’na kazandırdığı su parkı, yaz tatilinde denize ve havuza gidemeyen çocuklar için eğlencenin adresi haline geldi.