1 ay önce Asayiş

Cumartesi akşamı, Eskişehir’in Derman Caddesi’nde yaşanan kaza, mahalle sakinlerini şoke etti

1 ay önce Gündem

Yeni açılacak av sezonunu değerlendiren Eskişehir Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Rıdvan Batır, özellikle zirai ilaçlama sebebi ile av popülasyonunda azalma olduğunu dile getirdi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda son 1 hafta içerisinde 25 bin 265 araç ve sürücü kontrol edilirken, 5 bin 996 adet trafik cezası yazıldı.

1 ay önce Teknoloji

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), vergi mükelleflerini ve mali müşavirleri ilgilendiren önemli bir açıklamada bulundu.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince uyuşturucuyla ilgili gerçekleştirilen çalışmalarda 34 şüpheliye işlem yapılırken, çok sayıda madde ele geçirildi.

1 ay önce Ekonomi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, demiryolu ile gerçekleştirilen ihracatta 2024 yılı Ocak-Temmuz döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13,2 artış yaşandığını duyurarak, 1,2 milyon ton ihracat yükü taşındığını söyledi.

1 ay önce Yurttan

Bingöl'ün Karlıova ilçesi dün gece 21.15'te 4.1 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgilere göre, deprem 7 kilometre derinlikte gerçekleşti. Bu derinlik, depremin şiddetini daha geniş bir alanda hissettirdi.

1 ay önce Dünya

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan askerlerinin Azerbaycan mevzilerine yeniden ateş açtığını duyurdu.

1 ay önce Dünya

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Rusya Devlet Başkanı Valdimir Putin, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gayriresmi bir görüşme gerçekleştirdi.

1 ay önce Dünya

İsrail’in başkenti Tel Aviv’de meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.