1 ay önce Dünya

Almanya'nın Leipzig kenti yakınlarında düzenlenen müzik festivalindeki dönme dolapta çıkan yangında 23 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Afyonkarahisar’da hakkında kasten yaralama suçundan 5 yıl hapis cezası bulunan E.Y. jandarma ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce Asayiş

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bir çift, 25 yıl boyunca evlerinde çöp biriktirmiş. Belediye yetkilileri, 4 gün boyunca yaptıkları çalışmalar ile evden 10 kamyon çöp çıkardı.

1 ay önce Spor

Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Zafer Kupası müsabakaları, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

1 ay önce Eğitim

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliği, yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmak üzere, Yüksek İstişare Kurulu Heyeti ile geniş katılımlı Eskişehir’de bir toplantı düzenledi.

1 ay önce Eğitim

Tepebaşı Belediyesi tarafından Çocuk Sanat ve Kültür Merkezlerinde düzenlenen yaz dönemi kursları çerçevesinde gerçekleştirilen resim atölyesine katılan çocuklar resim tekniklerini öğrenerek hayallerini resmediyor.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de şiddetli koku ihbarı yapılan bir daireye giren polis ekipleri, tahminen bir haftayı geçkin süre önce hayatını kaybeden 73 yaşındaki Semahat İpekdağ'ın cenazesi ile karşılaştı.

1 ay önce Çevre

Beykikova'da, Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri ekiplerinin Yalınlı-Doğrul termal havuzları ve mesire alanının bağlantı yolunun yapımı üzerindeki çalışmaları devam ediyor.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'de Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalında bulunan atıkların temizlenmesini ve bariyer eksikliğinin giderilmesi gerektiği ifade edildi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'in gözde mekanlarından biri olan Adalar bölgesi, özellikle yayaların keyifle vakit geçirdiği bir alan olarak bilinir.