1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de çilingirlik yapan Soner Altın, hizmet talep eden müşteriler konusunda çok hassas olduklarını, mevcut ikametgah adresinin ona ait olup olmadığını araştırdıklarını belirtti

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de bir inşaatta gece bekçisini silahla yaraladıktan sonra kendisini eve kapatarak havaya ateş eden şahıs, polis ekipleriyle yaşadığı silahlı çatışma ve kovalamaca sonucunda yakalandı.

1 ay önce Dünya

Japonya'daki bir havalimanında yer alan dükkanda 2 makasın kaybolmasının ardından güvenlik nedeniyle 36 uçuş iptal edildi, 201 uçuşta gecikme yaşandı. Kayıp makaslar, olaydan 1 gün sonra aynı dükkanda bulundu.

1 ay önce Dünya

Kuzey Koreli bir askerin Koreler arası kara sınırını geçerek Güney Kore’ye sığındığı bildirildi.

1 ay önce Dünya

ABD hükümeti, Güney Kore'ye Apache saldırı helikopterlerini de içeren 3.5 milyar dolarlık askeri ekipman satışı yapılmasına onay verdi.

1 ay önce Dünya

İsrail, Lübnan’ın kuzeydoğusundaki Baalbek bölgesine hava saldırısı düzenledi.

1 ay önce Dünya

İtalya'nın Palermo şehri açıklarında 22 kişiyi taşıyan lüks yatın battığı kazada 1 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, kayıp 6 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

1 ay önce Asayiş

Afyonkarahisar’da jandarma tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs gözaltına alınırken, olayda değişik türlerde uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

1 ay önce Asayiş

Manavgat’ta yan yolda çarpışan 2 otomobil, o sırada kırmızı ışıkta bekleyen başka bir araca çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

1 ay önce Yurttan

İzmir’de meydana gelen ve Karşıyaka Yamanlar’da etkili olan yangında moto kuryeler afetzedelere destek oldu.