1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de dün gece bir inşaatta gece bekçisini silahla yaraladıktan sonra kendisini eve kapatarak havaya ateş eden ve polis ekipleriyle yaşadığı silahlı çatışma ve kovalamaca sonucunda yakalanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

1 ay önce Gündem

Vali Hüseyin Aksoy, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

1 ay önce Dünya

İSRAİL, HAPİSHANEDE TUTULAN 2’Sİ KADIN 25 FİLİSTİNLİYİ SERBEST BIRAKTI.

1 ay önce Asayiş

Gümüşhane’de sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği hafif ticari araç dere yatağına yuvarlandı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada otomobildeki yolcu yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Aydın’ın Söke ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonet su kanlına düştü.

1 ay önce Gündem

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden yazar Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan, Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

1 ay önce Ekonomi

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, pazar yerleri devir işlemlerinin 10 Eylül'de sona ereceğini belirtti.

1 ay önce Politika

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de üretim yapan genç çiftçilerle bir araya geldi. “Üretmek istiyoruz” diyen çiftçiler üretim maliyetleri nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları Başkan Ataç ile paylaştı.

1 ay önce Eğitim

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, hayalini kurdukları yükseköğrenim kurumlarına yerleşen öğrenciler için kayıt süreci başladı.