1 ay önce Politika

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Malezya Savunma Bakanı Dato Seri Mohamed Khaled Nordin ile bir araya geldi.

1 ay önce Dünya

Irak'taki Erbain törenlerine katılmak için yola çıkan Pakistanlıların bulunduğu otobüsün İran'da devrilmesi sonucu 28 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi yaralandı.

1 ay önce Dünya

Alman otomobil üreticisi BMW, ABD’de kısa devre endişesiyle 720 binden fazla aracı geri çağırdı.

1 ay önce Dünya

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Orta Doğu turu çerçevesinde Mısır'a gelen ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

1 ay önce Dünya

Rus güçleri, Ukrayna’nın batısındaki sanayi tesisi ile kuzeyindeki enerji tesisini hedef aldı. Kuzeydeki saldırıda 72 yerleşim yeri ile 18 bin 500’den fazla tüketici elektriksiz kaldı.

1 ay önce Asayiş

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde (İEÜ) görev yapan Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu ve Prof. Dr. Murat Aşkar, orman yangınlarının en kısa sürede söndürülmesini sağlayacak ‘yangın kulesi’ projesi geliştirdi.

1 ay önce Yurttan

Hatay’da kafasından yara almış halde kıyıya vuran caretta caretta türü deniz kaplumbağası, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kurtarılarak tedavi altına alındı.

1 ay önce Asayiş

Sinop’ta düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda tabanca ele geçirildi.

1 ay önce Asayiş

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde kamyonet ile motosikletli kuryenin çarpışması sonucu meydana gelen kazada kurye yaralandı.

1 ay önce Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 13 yıl sonra ilk kez geldiği Çeçenistan’da Ukrayna’da savaşmak için eğitim gören askerleri ziyaret etti.