1 ay önce Asayiş

Samsun’da bir evdeki çelik para kasasında paketler halinde 480,7 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan kasanın sahibi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

1 ay önce Asayiş

Kırıkkale’de kökü çürüyen bir ağaç park halindeki hafif ticari aracın üzerine devrildi. Araçta maddi hasar oluşurken, olayda şans eseri yaralanan olmadı.

1 ay önce Yurttan

Sivas’ın Gürün ilçesi Dümerpınar köyü kırsalında ortaya çıkan yaklaşık 5 metre uzunluğundaki yılan görenleri korkuttu.

1 ay önce Gündem

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Tarım Platformu paydaşları ile bir araya geldi. Ziyarette Eskişehir Tarım Platformu’nun hazırladığı ‘Tarım Manifestosu’ hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

1 ay önce Gündem

Odunpazarı Belediyesi, Mahmudiye-Çifteler karayolu Hamidiye kavşağında yıpranmış ve harap halde bulunan Yunus Emre büstünün onarımını tamamladı.

1 ay önce Genel

Gayrimenkul Uzmanı Şule Alp Duman, 15 Eylül itibariyle devreye alınacak olan Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) ile sahte ve yalan ilanların önüne geçileceğini belirterek, “Sistem e devlet üzerinden yetkilendirme verecek. Bakanlık ilanları incelemeye alacak. Sahte veya yanlış ilanların tespitinde ise158 bin liraya kadar para cezası uygulanacak” dedi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir, Porsuk Bulvarı'nda istenmeyen bir durum oluştu. Bu güzel alanın Eti Park bölgesinde ciddi bakım sorunları dikkat çekiyor.

1 ay önce Politika

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Belediyeler Birliği’nin encümen üyeliğine seçilen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye iki yeni görev verildi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'in en bilinen noktalarından biri olan Basın Parkı, ne yazık ki son zamanlarda kötü bir görünüm sergiliyor.

1 ay önce Gündem

Yeni Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Yıldırım görevine başladı.