1 ay önce Çevre

Eskişehir’deki bir sokakta kaldırım deliği, çevre sakinleri için tehlike oluşturuyor. Yayalar ve kaldırımı kullanan engelli vatandaşlar için risk oluşturan delik için çözüm bekleniyor.

1 ay önce Çevre

Deliklitaş Mahallesi Savtekin Caddesi’nde Porsuk Çayı yanında bulunan çöp konteynerinden gelen kötü koku, bölgeden geçen vatandaşların tepkilerine neden oluyor.

1 ay önce Gündem

Odunpazarı Belediyesi Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi müdavimleri, gezi düzenledikleri Regülatör'de yürüyüş yapıp Botanik Parkı'nı gezmelerinin ardından piknik gerçekleştirdi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de ‘Tefecilik’ yaptığı belirlenen 2 şahıs, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

1 ay önce Asayiş

Denizli’nin Çivril ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de geçtiğimiz gün bir asker eğlencesinde tabancayla havaya ateş edilmesi olayına müdahale eden polis ekiplerine mukavemette bulunan 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'in Oynaş Mahallesi'nde geçen yıl çıkan orman yangınında kül olan 312 hektar alan 333 bin fidanın dikimi ve 105 kilogram tohumun atımı için hazırlanıyor.

1 ay önce Gündem

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş'ün moderatörü olduğu tarım çalıştayında çiftçi ve sektör temsilcilerinin üretim sürecinde karşılaştıkları problemler ve çözüm önerileri değerlendirildi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çalıştaya canlı bağlantıyla katıldı.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor Teknik Direktör Ergun Ortakcı, takımın oyun sistemini sahada eksiksiz bir şekilde uygulayabilmesi için futbolcularına sürekli olarak taktik çalışmaları yaptırıyor.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor, yeni sezonda önemli deplasman yolculuklarına çıkacak.