1 ay önce Asayiş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada, motosiklet sürücüsü ve yanındaki yolcu yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Giresun’un Alucra ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında park halindeki araçların arasında sıkışan 1 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Çifteler İlçesi’nde kadınlarla bir araya geldi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Gastronomi Festivali Organizasyon Komitesi ve katılımcı 35 firma, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.

1 ay önce Gündem

Sivrihisar’a bağlı Kınık Mahallesi’nde, özel bir şirket tarafından yapılması planlanan güneş enerjisi üretim tesisi, bölge halkı tarafından tepkiyle karşılandı.

1 ay önce Gündem

Çamlıca Mahallesi Gök Sokak’ta yer alan internet alt yapısı kapağı 86 yaşındaki Hamide Nine’yi adeta bezdirdi. Hamide Nine, “Gecemiz gündüzümüz zehir oldu” dedi.

1 ay önce Kültür Sanat

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve ESMEK işbirliğiyle Eskişehir’in farklı mahallelerinde sahnelenmeye başlayan “Pinokyo” adlı kukla oyunu, çocukların yoğun ilgi ve beğenisi ile karşılaştı.

1 ay önce Gündem

Emek Partisi İl Başkanı Ceren Kökoğlu, Ağustos ayının ilk iki haftasında en az 18 kadının öldürüldüğünü belirterek, iktidarın "şiddete sıfır tolerans" söylemlerinin ve kadına yönelik şiddetin azaldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını vurguladı

1 ay önce Sağlık

TDB Merkez Denetleme Kurulu Raportörü ve Eskişehir Diş hekimleri Odası Genel Sekreteri Diş hekimi Esra Yamak, Türkiye'de diş hekimliği eğitimi gören öğrencilerin yurt dışına yönelme eğiliminde olduğunu belirtti.