1 ay önce Asayiş

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, vatandaşları dolandırıcılık girişimlerine karşı uyardı.

1 ay önce Asayiş

Dün öğle saatlerinde Haller Gençlik Merkezi’nin yer aldığı kavşakta meydana gelen kazada 2 kişi hafif yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de sorumsuz sürücülerin dubaları kasti olarak kırarak yaya alanlarına park yapması sorununa çözüm arayan mahalleli, çevreden bulduğu taşları belli bir düzenle kaldırıma koyarak araçlar için engel oluşturdu.

1 ay önce Eğitim

2024 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. Milyonlarca adayın heyecanla beklediği sonuçlar, 1.5 milyon katılımcının merakını giderdi. ÖSYM'nin resmi internet sitesinden sonuçlara erişim sağlanabiliyor.

1 ay önce Dünya

İzlanda’nın Reykjanes Yarımadası’nda Aralık ayından bu yana 6. kez yanardağ patlaması meydana geldi.

1 ay önce Dünya

Çekya'da bir petrokimya fabrikasının arazisinde İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma 250 kilogramlık patlamamış bombanın bulunmasının ardından fabrikanın çevresinde 6 günlük bir güvenlik çemberi oluşturuldu.

1 ay önce Dünya

Galler’de 1903 yılında gönderilen kartpostal 121 yıl sonra adrese ulaştı.

1 ay önce Dünya

Ukrayna, Rusya'nın güneyindeki Krasnodar bölgesindeki Kavkaz Limanı’na düzenlediği saldırıda yakıt tankı taşıyan feribotu vurdu.

1 ay önce Gündem

Trabzon'daki bir kırsal alanda teröristler tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül ve 41 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, ölüm yıldönümünde Eskişehir'deki bir yaz dönemi Kur'an kursunda dualarla anıldı.

1 ay önce Asayiş

Dün saat 12.15 civarında Bursa istikametine giden Çevreyolu'nda bir trafik kazası yaşandı.