1 ay önce Spor

Elit B U19 Ligi'nde sezona Gaziantep Futbol Kulübü karşısında 3 puanla başlayan Eskişehirspor U19 takımı, bu başarıyı devam ettirmek istiyor. Genç Şimşekler, bugün Adanaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

1 ay önce Eskişehirspor

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girmeyi hedefleyen Eskişehirspor’da futbolcular, teknik Direktör Ergun Ortakcı’dan formayı almak için rekabet halinde.

1 ay önce Spor

2024-2025 futbol sezonunda amatör kümelerde ilk olarak U12 ve U14 lig maçları başlıyor. U12 ve U14 liglerinde mücadele edecek takımların grupları, EASKF binasında gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlendi.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor’dan ayrılarak 2. Lig ekibi İnegölspor'a transfer olan Hasan Alp Altınoluk, yeni takımıyla resmi sözleşmeye imza attı.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor'da yapılacak son idmanın ardından izne çıkılacak.

1 ay önce Asayiş

Deliklitaş Mahallesi, Gülcemal Sokak'taki park ihlaline vatandaş isyan ediyor. Kaldırıma park eden araçlar yayaları zor duruma sokuyor.

1 ay önce Spor

Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali, katılımcıyla bugün start alıyor. Bu önemli organizasyon yarın da koşulacak maraton ile sona erecek.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Safa Üstünbaş, transfer çalışmalarına dair bilgilendirmeye yaptı. Şuan kaleci transferine  odaklarını belirten Üstünbaş,  orta saha oyuncusu Halil İbrahim Yazgılı’nın gündemlerinde olmadığını belirtti.

1 ay önce Spor

Süper Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden Sivrihisar Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları için sahaya indi. Teknik Direktör Ufuk Cıbırlar yönetiminde başlayan antrenman, Üniversite Evleri Sahası’nda gerçekleşti ve kondisyon ağırlıklı çalışmalarla dikkat çekti.

1 ay önce Spor

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde ilk sezonunu geçirecek olan Mihalıççık Spor Kulübü, yeni sezona büyük bir heyecanla hazırlanıyor.