1 ay önce Dünya

Almanya’nın Solingen kentindeki festivalde gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 5’i ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı. Polisin olay yerinden kaçan saldırganı yakalamak için başlattığı geniş çaplı operasyonu sürüyor.

1 ay önce Yurttan

Aydın’ın Didim ilçesinde jandarma ekipleri tarafından 57 düzensiz göçmen yakalanırken, gözaltına alınan 2 organizatör sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce Yurttan

Artvin’in zengin doğa ve yaban hayatını sergilemek amacıyla Artvin Çoruh Üniversitesi Seyitler Yerleşkesi Orman Fakültesi binası içinde Yaban Hayatı Müzesi kuruldu. Müzede Artvin ve çevresindeki yaban hayatı türlerini tanıtmak ve koruma bilincini artırmak amacıyla çeşitli eğitim ve farkındalık faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

1 ay önce Yurttan

Ankara’da sollama yapmak isteyen bir halk otobüsü, önündeki kamyonun kasasına çarptı.

1 ay önce Sağlık

Uzm. Dr. Müge Yetener, B12’nin vücudumuzun olmazsa olmaz vitaminlerinden biri olduğunu söyleyerek “Eksikliği halsizlik ve yorgunluktan, sinir sistemi sorunlarına, nefes darlığından baş dönmesine, bellek problemlerine kadar pek çok sağlık sorunlarına davetiye çıkarıyor” dedi.

1 ay önce Yurttan

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, bir şahıs eşiyle yaşadığı tartışma sonucu darp ederek öldürdü. Olayın ardından kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

1 ay önce Asayiş

Özellikle yaz aylarında kullanılan ve trafiğe kapalı alanlara girmesinden dolayı olaylara müdahale hızını arttıran motosikletli polis ekipleri, vatandaşın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük rol oynuyor.

1 ay önce Yurttan

Bursa’nın Harmancık ilçesinde faaliyet gösteren krom maden tesisinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, ekipler alevlerin ormana sıçramaması için ayrıca önlem aldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na ve Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 18 araç yangını uzun uğraşlar sonucu söndürdü.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir merkezli olarak 11 ilde gerçekleştirilen Narkotik operasyonlarında 103 şüpheli yakalanırken 100'ü tutuklandı.

1 ay önce Spor

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, 21 oyuncu ile Bolu Abant’a giderek kampa girdi. Mavi Beyazlı  Temsilcimiz 10 gün sürecek kampta  taktiksel çalışmalar ile özel maçlara ağırlık verecek.