1 ay önce Yurttan

İzmir Kemalpaşa Belediyesi yeşil alanları genişletmek amacıyla iki yeni park projesini hayata geçiriyor

1 ay önce Yurttan

Karaman’da 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, polisin yaptığı uygulama sırasında sahte kimlikle yakalandı.

1 ay önce Spor

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü’nün dünyaca ünlü paralimpik milli bilek güreşi sporcusu Gökhan Seven, 15-25 Ağustos 2024 tarihleri arasında Moldova'nın Kişinev şehrinde düzenlenen 45’inci bilek güreşi şampiyonasında dünya şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Hem sağ hem de sol kolda tek dünya şampiyonu unvanını taşıyan Seven, bu vesileyle ülkemize 30’uncu uluslararası madalyayı kazandırarak bir kez daha göndere ay-yıldızlı bayrağı çektirdi.

1 ay önce Yurttan

Muğla’nın Bodrum ilçesinde trafik polisi ile kaldırımda bisiklet süren çocuğun sevimli diyaloğu gülümsetti.

1 ay önce Yurttan

Bitlis’in Tatvan ilçesinde direksiyon hakimiyeti kaybedilen tırın devrilmesi sonucu 2 kişi yaralanırken, dorsesinde bulunan 205 küçükbaş hayvandan 63’ü ise telef oldu.

1 ay önce Ekonomi

Tüm Biçerdöverciler ve Hasat Makinecileri Federasyonu (TÜBİFED) Başkanı Ahmet Saltık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret etti.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerin gelişimine yönelik yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. 16 Eylül tarihinde Sivrihisar’da açılacak Çocuk Evi, 3-6 yaş arası çocukların okul öncesi eğitimine büyük katkı sağlayacak.

1 ay önce Yurttan

Bilecik’te parklarda bırakılan çöpler vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanırken belediyeden açıklama geldi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gece saatlerinde yapılan denetimlerde 658 şahıs sorgulandı.

1 ay önce Yurttan

Burdur otogarına girmek üzere Isparta-Burdur karayolundan otogara dönen midibüs iddialara göre freni patladığı için virajı dönemeyip üst yoldan otogar içine düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre 15 kişi yaralandı.